Високоскоростен безжичен интернет

Виж повече

Wifi Zone


Networx-Wi-Fi е проект на Нетуъркс-България за изграждане на безжична Интернет-мрежа в Северна България. Засега покритието е реализирано на територията на повечето градове - централна градска част, както и обществените места на всички квартали. Целта на Networx-WiFi е да даде свобода и мобилност на хората на достъпни цени да достъпват Интернет навсякъде – бързо, лесно, достъпно и най-вече евтино. На всички обществени места – хотели, паркове, киносалони, училища, административни сгради, банки и т.н. вече можете да се свържете с Глобалната мрежа и да работите пълноценно – така както бихте правили това на работното си място. Всъщност с Networx-WiFi терминът „работно място“ вече няма значение, защото Вие можете да бъдете ефективни и полезни на вашия бизнес отвсякъде – например от любимото Ви кафе. Networx-WiFi дава голямо удобство и на притежателите на смарт устройства, таблети, лаптопи и смартфони с поддръжка на WiFi – например с инсталирано VoIP приложение или месинджър можете да провеждате безплатни интернет-разговори.

Възможностите са неограничени, защото Вие имате най-важното – високоскоростна връзка до Интернет.

Как да използвам


Можете да използвате Networx Wi-Fi по няколко начина като:

- Закупите карта за WIFI достъп от най-близкото кафе или вестникарска будка

- Платите с кредитна карта

- Да сключите необвързващ договор с месечна цена от 4.99лв – www.my-fi.bg

- Ако сте абонати на Networx-BG, можете да надградите тарифния си план към AirNetworxx Pro. Така ще ползвате едновременно два акаунта – един вкъщи и един мобилен

- Също така, ако сте абонати на Networx-BG*, можете да използвате личния си акаунт за Интернет без да доплащате нищо! Точно така, както го правите от дома или офиса. Всичко е толкова лесно и ще го направите в 3 стъпки:

Стъпка 1: Изключвате преносимия си компютър от кабела и отивате до мястото, където желаете да ползвате интернет
Стъпка 2: Свързвате Вашата WiFi карта към Networx-WiFi
Стъпка 3: Закачате Вашата PPPoE връзка към Интернет, все едно интернет- кабелът Ви е свързан.
Готово!

В този случай акаунтът може да се ползва САМО на едно място едновременно!

Покритие